Kilpailukutsu

Pohjois-Turun lippukunnat kutsuvat vartiot kisaamaan Lounais-Suomen Partiopiirin seikkailija- ja kevätmestaruuksista Kaarinan Piikkiöön lauantaina 9.4.2022.

YLEISTÄ

Kilpailussa noudatetaan Lounais-Suomen Partiopiirin 1.4.2019 voimaan tulleita partiotaito- kilpailujen sääntöjä.

OSALLISTUMISOIKEUS

Piirinmestaruudesta kisaavan vartion kunkin jäsenen tulee kuulua johonkin L-SP:n lippukuntaan, ja kilpailuvartion tulee edustaa L-SP:n lippukuntaa, johon vähintään yksi kilpailuvartion jäsen kuuluu.
Muut vartiot voivat osallistua kilpailuun ulkopuolisina. Kilpailijoiden vuoden 2022 jäsenmaksun pitää olla maksettuna. Partioon tutustujat (ei-vielä partiolaiset EVP) voivat osallistua ilman jäsenmaksua, jos he eivät ole aiemmin osallistuneet partiotaitokilpailuun kilpailijana. Ei-vielä partiolaiset vastaavat omasta vakuutusturvastaan. Seikkailija- joukkueen saattajan ei tarvitse olla partiolainen.

SARJAJAKO

Vihreä sarja on kaikille avoin. Oranssissa sarjassa kaikkien vartion jäsenten tulee olla tyttöjä. Seikkailijat kilpailevat yhdessä sarjassa. Kilpailijoiden ikä lasketaan 31.12.2022 mennessä täytettävin vuosin. Kilpailussa ei järjestetä kevytsarjaa, mutta kaikkiin sarjoihin voi osallistua kilpailun ulkopuolisena vartiona, jos vartio ei täytä sääntö- määräisiä vaatimuksia.

Oranssi ja vihreä sarja

Vartion koko: 4–6 jäsentä
Kilpailijoiden ikä: 12–17 vuotta
Vartion yhteenlaskettu ikä enintään: 58 vuotta (4 jäsentä), 73 vuotta (5 jäsentä) tai 87 vuotta (6 jäsentä)
Reitin pituus: 5–8 km

Seikkailijat

Vartion koko: 4-6 jäsentä Kilpailijoiden ikä: 10–13 vuotta Reitin pituus: 4–7 km

TEHTÄVÄLISTA

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksa-sivustolla. Ilmoittautuminen on auki 1.1.-18.3.2022
http://kuksaan.fi/45781

KILPAILUN OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on 50 euroa vartiolta, joka laskutetaan lippukun- nilta jälkikäteen. Kilpailusta pois jäävän vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa tilalle toinen vartio samaan sarjaan. Osallistumismaksuun sisältyy kilpailussa jaettava materiaali sekä lämmin ateria kilpailun jälkeen. Maksu sisältää myös majoituksen kilpailua edeltävänä yönä sitä tarvitseville. Vartio ilmoit- taa majoitustarpeestaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lisämaksusta mahdollisesti järjestettävästä yhteiskuljetuksesta tulee lisätietoja kisan internetsivuille.

YHTEYSTIEDOT

www.riimu2021.fi
Facebook: @riimu2021
Instagram: @riiimu2021
Kilpailun johtaja: Aino Kalske, Auran Tytöt kisajohtaja@riimu2021.fi

Voit ladata kilpailukutsun alta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.